Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642051

Copa 730642051 Información oficial sobre el partido 730642051 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Babylon 5 Alineación oficial del equipo 'Babylon 5' en el partido 5 - 1 El Albaicín F.C. Alineación oficial del equipo 'El Albaicín F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Babylon 5 Alineación oficial del equipo 'Babylon 5' en el partido 3 - 0 El Albaicín F.C. Alineación oficial del equipo 'El Albaicín F.C.' en el partido
Tiene suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Babylon 5

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Gabi Ocheană va donar a Babylon un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Babylon va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 15 Félix Rojas Marcos va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gabi Ocheană, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Babylon.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Juan Laguna Millán es va introduir dins la defensa central al minut 39, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 57 minuts, el tirador de faltes del Babylon va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Fernando Martínez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local Juan Miguel Jiménez Bernabeu per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Manuele Nacci va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Félix Rojas Marcos va estar a punt de sentenciar el partit al minut 68, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Laguna Millán de Babylon va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Manuel Varro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Manuele Nacci va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

El Albaicín F.C.

Goles Goles

  • 164 Minuto 13 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Albaicín al minut 13. Jasse Tiaskorpi va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Christian Alfter que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 Christian Alfter va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Álvaro Nervio va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Chouaïb Wafi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Albaicín que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.