Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642041

Copa 730642041 Información oficial sobre el partido 730642041 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido 2 - 1 Jirmip Alineación oficial del equipo 'Jirmip' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido 4 - 2 Jirmip Alineación oficial del equipo 'Jirmip' en el partido
Tiene mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,8 % 4,2 % 19,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zelandonii CF

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Zelandonii va posar-se per davant 1 - 0 al minut 23, quan Božidar Šarenac va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Iván Groso va incrementar l'avantatge de Zelandonii amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 109 Minuto 81 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 81 minuts Guillermo Mieres es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Franz Hahn que d'un gran xut va marcar per a Jirmip el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Iván Groso va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Santi Navarro Ategui una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Pablo Marías va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Jirmip

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Rune Nilsen va marcar al minut 15 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Jirmip va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan Sebastiano Ingallinera va quedar-se sol davant el porter Fred Eekkoter, però aquest va poder aturar el xut.
  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Felipe Pletschet no va ser aprofitada per en Georgi Kamenov que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Rune Nilsen per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 28, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 216 Minuto 29 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Felipe Pletschet va ser clau en la jugada d'atac de Jirmip al minut 29, quan ell mateix va fer una passada brutal a Rune Nilsen, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Jirmip va estar a punt d'empatar al 30 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Rune Nilsen que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Jirmip va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Sebastiano Ingallinera es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Georgi Kamenov de Jirmip va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Balthasar Springer de Jirmip amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.