Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642017

Copa 730642017 Información oficial sobre el partido 730642017 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

F.C. Marta Alineación oficial del equipo 'F.C. Marta' en el partido 6 - 0 Sarrianord CF Alineación oficial del equipo 'Sarrianord CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Marta Alineación oficial del equipo 'F.C. Marta' en el partido 3 - 1 Sarrianord CF Alineación oficial del equipo 'Sarrianord CF' en el partido
Tiene bastante suerte 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Marta

Goles Goles

  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): Marta va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 21, quan Ward Bucquoye, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): En Alex Iosub entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Marta, un peu providencial d'en Marcin Materzok va situar el 2-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Daniel Feliciello va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Marta va aconseguir el 4 - 0 quan Josselin Chanet va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Ward Bucquoye va incrementar l'avantatge de Marta amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, Marta va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pietro Claudio Podda, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El jugador local Terje Eriksson per poc que no incrementa el marcador al minut 48. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Cristòfol Creixent va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Sarrianord CF

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Higini Buxadós de Sarrianord es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pablo Sivit Gañán es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ilija Kilibarda després que el jugador de Sarrianord li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.