Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641985

Copa 730641985 Información oficial sobre el partido 730641985 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

Celta Nil Alineación oficial del equipo 'Celta Nil' en el partido 1 - 0 UD Talayo Alineación oficial del equipo 'UD Talayo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Celta Nil Alineación oficial del equipo 'Celta Nil' en el partido 0 - 1 UD Talayo Alineación oficial del equipo 'UD Talayo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celta Nil

Goles Goles

  • 143 Minuto 15 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Celta va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Mauro Goitia, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Abdennour Zaaf va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Celta que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 219 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Eugen Tăuţan va poder marcar per a Celta en un servei de cantonada picat per en Abdennour Zaaf quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Celta a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Diego Armando De Marco va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 240 Minuto 71 (Ocasión de contra de falta): Celta va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Abdennour Zaaf va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Darío Galbán de Celta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 朱 (Chu) 靖宇 (Jingyu).

UD Talayo

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 8 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Miguel 'Arquitecto' Mesa va deixar a Abdennour Zaaf assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.