Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641964

Copa 730641964 Información oficial sobre el partido 730641964 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

Peña Genfis Alineación oficial del equipo 'Peña Genfis' en el partido 6 - 0 U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Peña Genfis Alineación oficial del equipo 'Peña Genfis' en el partido 1 - 1 U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,1 % 12,2 % 63,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peña Genfis

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Seniko Eitzagaetxebarria va donar a Genfis un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 143 Minuto 28 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Genfis va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Marcus Roslund, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 0.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Genfis va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 36, quan Lucian Becan, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 0.
  • 141 Minuto 52 (Gol de contra por el centro): Genfis sabia com jugar al contraatac, i al minut 52, Daniel Bello va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 4 - 0.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Genfis va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Edmundo Chacón va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 136 Minuto 71 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Jaio Urtizbarea va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Seniko Eitzagaetxebarria se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 6 - 0 al minut 71 per a Genfis.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Edmundo Chacón, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

U.D. Peaso

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Gervasio Salguero va fer una jugada per la banda esquerra, però Arixo Kale va aturar el seu xut.