Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641951

Copa 730641951 Información oficial sobre el partido 730641951 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

alrafa team Alineación oficial del equipo 'alrafa team' en el partido 2 - 3 mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
alrafa team Alineación oficial del equipo 'alrafa team' en el partido 0 - 5 mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido
Tiene suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alrafa team

Goles Goles

  • 101 Minuto 33 (Gol por el centro): Christian Kunzler de alrafa va demostrar les seves habilitats al minut 33 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): El alrafa no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Christian Kunzler es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Enrique Simonis hauria d'haver estat gol al minut 86 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Salomon Flippo va estar a punt d'empatar per a alrafa quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Alejandro Aranzábal va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Després de 88 minuts, Ignacio Álamo va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Ernesto Tiboni de alrafa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

mandriles parmenses

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): En Miguel Torrecillas donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 10 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Joan Cruellas va augmentar l'avantatge de mandriles a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Gonzalo Díaz de Ortega va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Gonzalo Díaz de Ortega va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Miguel Torrecillas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jaali Baiya, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Rafael Laraña va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Després de 87 minuts, Ivan Laskin va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jaali Baiya va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): El mandriles va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Juan Carlos Urquizu la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joan Cruellas de mandriles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.