Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641893

Copa 730641893 Información oficial sobre el partido 730641893 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

arroyitos Alineación oficial del equipo 'arroyitos' en el partido 1 - 6 BD-Boys United Barcelona CAT Alineación oficial del equipo 'BD-Boys United Barcelona CAT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
arroyitos Alineación oficial del equipo 'arroyitos' en el partido 1 - 6 BD-Boys United Barcelona CAT Alineación oficial del equipo 'BD-Boys United Barcelona CAT' en el partido
Tiene un resultado normal 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

arroyitos

Goles Goles

  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Ashley Pritchard de arroyitos va aconseguir igualar el partit al minut 43, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): arroyitos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Faustino Cereixal va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pablo Quijano.
  • 208 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Abdelhaqq Bendahmani va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en José Ramón Gaínza aquest no va estar a l'altura.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): José Ramón Gaínza va estar a punt d'empatar per a arroyitos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Pablo Quijano va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Dieter Rahmann va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): arroyitos va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Jesús Buenaventura va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

BD-Boys United Barcelona CAT

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Atle Ness que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ionuţ Cârnaru va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, Ionuţ Cârnaru va augmentar l'avantatge de BD-Barça a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Saverio Gavaldà de BD-Barça va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 70 de partit va donar a BD-Barça l'avantatge per 1 - 5. Atle Ness en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ionuţ Cârnaru, que va ser qui va marcar 1 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): BD-Barça va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pello Etxabarriaarandoi va desviar el xut final de Atle Ness després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 216 Minuto 37 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Pedro Busquier va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Ionuţ Cârnaru, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Atle Ness al minut 41, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): Phan Trung Hưng quasi marca en una jugada assajada de córner que Ionuţ Cârnaru havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yadollah Ahlollah.