Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641872

Copa 730641872 Información oficial sobre el partido 730641872 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

Sporting de Cudillero Alineación oficial del equipo 'Sporting de Cudillero' en el partido 2 - 4 Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting de Cudillero Alineación oficial del equipo 'Sporting de Cudillero' en el partido 0 - 3 Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Cudillero

Goles Goles

  • 106 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 38 minuts, Harald Østergaard Jørgensen va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Maario Noor de Cudillero aconseguir un gol al minut 47 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Harald Østergaard Jørgensen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cudillero se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Enrique Meléndez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Cartagineses F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Cartagineses va ser finalitzada des de l'esquerra per Adrián Ezquioga al minut 36. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 106 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Cartagineses sempre confia amb les genialitats d'en Antonio Barriga; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 2.
  • 174 Minuto 87 (Gol de penalti): Quan passaven 87 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Cartagineses. En Paul Kombe va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 2 - 3.
  • 105 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Racibor Retecki va descol·locar totalment la defensa contrària i Enrique González no va perdonar i va marcar el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Enrique Vergara quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 51 (Ocasión por el centro): José Ruiz de Alarcón quasi aconsegueix empatar per Cartagineses al minut 51, però Aritz Callau va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 290 Minuto 70 (Ocasión de falta): En Rubén Ladron de Guevara s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Tomeu Barbeta quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Aritz Callau, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Racibor Retecki es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.