Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641867

Copa 730641867 Información oficial sobre el partido 730641867 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

PRIORO C.F. Alineación oficial del equipo 'PRIORO C.F.' en el partido 6 - 1 MACUMBEIROS 2 Alineación oficial del equipo 'MACUMBEIROS 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
PRIORO C.F. Alineación oficial del equipo 'PRIORO C.F.' en el partido 5 - 0 MACUMBEIROS 2 Alineación oficial del equipo 'MACUMBEIROS 2' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PRIORO C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Massimiliano Mario Lacrimini va donar a PRIORO un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 105 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Umberto Fazzone va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Giobbe Leobruni va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. PRIORO posava el marcador 2 a 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar David 'Gooooooooal' Del Blanco, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a PRIORO.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Umberto Fazzone es va introduir dins la defensa central al minut 42, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 109 Minuto 43 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Umberto Fazzone se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Daniel-Ionuţ Butean que va anotar el 4 - 1 per a MACUMBEIROS sense cap impediment.
  • 115 Minuto 44 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Christian Chalaye no va poder aturar Gabriel Pulido de PRIORO, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 44 el 5 - 1.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gabriel Pulido va aprofitar per marcar el 6 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): PRIORO va estar a punt de marcar quan Umberto Fazzone va fer una passada impressionant a Giobbe Leobruni, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Gabriel Pulido, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 208 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Tuomo Kavakka de PRIORO va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Giobbe Leobruni que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 78 quan David 'Gooooooooal' Del Blanco de PRIORO gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Maciej Gabryelski. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Erwin Ortmeier de PRIORO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

MACUMBEIROS 2

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): MACUMBEIROS van sortir al contraatac amb encert al minut 71, però Óscar Diago no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Antonio Lerdo Sáenz de MACUMBEIROS es va guanyar la targeta groga merescudament.