Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641844

Copa 730641844 Información oficial sobre el partido 730641844 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

A.C. Aros de Cebolla Alineación oficial del equipo 'A.C. Aros de Cebolla' en el partido 7 - 0 ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
A.C. Aros de Cebolla Alineación oficial del equipo 'A.C. Aros de Cebolla' en el partido 9 - 0 ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido
Tiene mala suerte 9.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Aros de Cebolla

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador Martin Jánosa de Cebolla, després de 29 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sylvain Brénon es va introduir dins la defensa central al minut 33, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Przemysław Manowski de Cebolla va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Cebolla va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Martin Jánosa des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56, Cebolla va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Martin Jánosa, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Cebolla va augmentar la diferència quan Vasyl Bunduk no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Neal Penry va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sylvain Brénon va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gabriel Göransson. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Przemysław Manowski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gabriel Göransson de Cebolla es va guanyar la targeta groga merescudament.

ORGULLO DE PUMA

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de TRIGÜEY a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Danilo Gallelli va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manlio Capitani de TRIGÜEY va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.