Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641825

Copa 730641825 Información oficial sobre el partido 730641825 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

Alma Katximba Alineación oficial del equipo 'Alma Katximba' en el partido 3 - 4 Charlton utd Alineación oficial del equipo 'Charlton utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alma Katximba Alineación oficial del equipo 'Alma Katximba' en el partido 2 - 0 Charlton utd Alineación oficial del equipo 'Charlton utd' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alma Katximba

Goles Goles

  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Katximba aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Narciso Morillo va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 124 Minuto 106 (Gol de penalti): Al minut 106 l'àrbitre va premiar Katximba amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Carlo Balbiano va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Carlo Balbiano va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Katximba que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 210 Minuto 65 (Ocasión de falta): En Carlo Balbiano tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Narciso Morillo de Katximba es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Víctor Garategui de Katximba va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Katximba Samuel López Barragán no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Carmelo Yañez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Katximba 付 (Fu) 俊祺 (Junqi) va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Katximba Marcos Casal va intentar enganyar Carmelo Yañez amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Gaspar Ratón de Katximba va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Charlton utd

Goles Goles

  • 174 Minuto 17 (Gol de penalti): Charlton va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Lluís Cebrià va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 160 Minuto 111 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Lluís Cebrià va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 111: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 35 (Ocasión de falta): 付 (Fu) 俊祺 (Junqi) va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Lluís Cebrià que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Nik Šmajgl, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 38 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Charlton va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Charlton van sortir al contraatac amb encert al minut 42, però Janusz Kasperuk no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Lluís Cebrià de Charlton va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Miguel Hinojosa va xutar fora per a Charlton, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Ignacio Pérez Rañon va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Charlton Jefferson Rush, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de 付 (Fu) 俊祺 (Junqi). El marcador continuava 3 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Charlton, Dennis Hainl, col·locà la pilota just a les mans d'en 付 (Fu) 俊祺 (Junqi). El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Charlton, Tejo Križan, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.