Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641810

Copa 730641810 Información oficial sobre el partido 730641810 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

Manolitosssss team Alineación oficial del equipo 'Manolitosssss team' en el partido 3 - 2 Perdedores sin fronteras F.C. Alineación oficial del equipo 'Perdedores sin fronteras F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Manolitosssss team Alineación oficial del equipo 'Manolitosssss team' en el partido 2 - 1 Perdedores sin fronteras F.C. Alineación oficial del equipo 'Perdedores sin fronteras F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,5 % 17,0 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manolitosssss team

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Elísio Pinto Melo de Manolitosssss va aconseguir igualar el partit al minut 26, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a József Pap de Manolitosssss aconseguir un gol al minut 27 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): El jugador Bertalan Sponga de Manolitosssss, després de 89 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Elísio Pinto Melo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Manolitosssss se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Beltrán Villalva va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Perdedores sin fronteras F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Perdedores va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 14. Vincent Gény va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 50 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Jake Drouen que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jake Drouen es va quedar sol davant del porter, al minut 19. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Alfons Zogg per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 31, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Evaristo Santarém de Perdedores, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 64, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 215 Minuto 68 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Delfino Cantera va intentar anar-se'n per velocitat al minut 68 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Perdedores que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Aníbal Serrão, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.