Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641805

Copa 730641805 Información oficial sobre el partido 730641805 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

Manchegos Returns Alineación oficial del equipo 'Manchegos Returns' en el partido 0 - 6 Excalibur Alineación oficial del equipo 'Excalibur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Manchegos Returns Alineación oficial del equipo 'Manchegos Returns' en el partido 0 - 4 Excalibur Alineación oficial del equipo 'Excalibur' en el partido
Tiene un resultado normal 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manchegos Returns

Excalibur

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): En Nicholas D'Angelo donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 13 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Danilo Pjanović, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 135 Minuto 53 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Danilo Pjanović va marcar el 0 - 3 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 60 de partit va donar a Excalibur l'avantatge per 0 - 4. Nicholas D'Angelo en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Cecilio Gómez va aprofitar un error defensiu al minut 67, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a Excalibur.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, Excalibur va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Kendrick Dachsbau, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Manuel Grast va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juan Castolba, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Kendrick Dachsbau. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Danilo Pjanović de Excalibur va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 77 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en József Sztarenki de Excalibur amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.