Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641788

Copa 730641788 Información oficial sobre el partido 730641788 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

danyscomando Alineación oficial del equipo 'danyscomando' en el partido 5 - 4 White Shark Team Alineación oficial del equipo 'White Shark Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
danyscomando Alineación oficial del equipo 'danyscomando' en el partido 3 - 2 White Shark Team Alineación oficial del equipo 'White Shark Team' en el partido
Tiene suerte 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,6 % 4,3 % 19,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

danyscomando

Goles Goles

  • 112 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del danyscomando s'esgargamellaven dempeus per esperonar Kaiku Mäntyharju que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 16 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): danyscomando s'avançava al marcador al minut 65, després d'un rebot que va caçar en Casimiro Giannoni per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del White. La jugada d'estratègia del danyscomando per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Wybo Timmer va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Joaquim Caetano! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): danyscomando per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 99, quan Casimiro Giannoni va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 102 (Ocasión por la derecha): Al minut 102 es va veure una gran oportunitat per a danyscomando per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Manuel Marinas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joaquim Caetano de danyscomando es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Hubert Oertel va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Casimiro Giannoni anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a danyscomando.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de danyscomando Enrique Mayor no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Elpidio Maltzeff es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Joaquim Caetano de danyscomando va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de danyscomando, Santiago Garaita, col·locà la pilota just a les mans d'en Elpidio Maltzeff. El marcador: 5 - 4.

White Shark Team

Goles Goles

  • 115 Minuto 5 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Enrique Mayor no va poder aturar Víctor Lacasa de White, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 5 el 0 - 1.
  • 162 Minuto 69 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 69, quan Roberto Carriero va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Sisebuto Guereta quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Víctor Lacasa de White, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Hubert Oertel en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de White, Laureano Molina, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Sisebuto Guereta de White va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 4.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de White Marcos Aparicio, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Hubert Oertel. El marcador continuava 5 - 4.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Onofre Peset de White anava molt fort i col·locat però Hubert Oertel no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 4.