Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641786

Copa 730641786 Información oficial sobre el partido 730641786 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

Móstoletes Alineación oficial del equipo 'Móstoletes' en el partido 1 - 4 Athletic Mandarina Alineación oficial del equipo 'Athletic Mandarina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Móstoletes Alineación oficial del equipo 'Móstoletes' en el partido 0 - 3 Athletic Mandarina Alineación oficial del equipo 'Athletic Mandarina' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Móstoletes

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): Javier Zuloaga va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a Móstoletes.

Athletic Mandarina

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Javier Capaguindegui va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al 16 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Mandarina augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Francisco Goenechea es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Filomeno Roger Aresti va aprofitar un error defensiu al minut 56, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Mandarina.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Móstoletes. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Lautaro Ezequiel Burruchaga la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Mandarina es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 4 arribava al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Fernando Arriazu de Mandarina va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 19 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 215 Minuto 26 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Filomeno Roger Aresti quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Lautaro Ezequiel Burruchaga quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jerzy Tusień, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 31 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 31 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 280 Minuto 63 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 63 per Fernando Arriazu va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Abubakar Barenzi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jesús Echalar va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.