Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730630430

Copa 730630430 Información oficial sobre el partido 730630430 en Hattrick

19.03.2024 18:45:00

SV Eschebrügge Alineación oficial del equipo 'SV Eschebrügge' en el partido 1 - 4 Real Sony Alineación oficial del equipo 'Real Sony' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
SV Eschebrügge Alineación oficial del equipo 'SV Eschebrügge' en el partido 0 - 9 Real Sony Alineación oficial del equipo 'Real Sony' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Eschebrügge

Goles Goles

  • 102 Minuto 54 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 54 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Folke Schiffer, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Eschebrügge a l'empat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fynn Stalzer de Eschebrügge va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bor Trost de Eschebrügge amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real Sony

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 28, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ferdi Mutlukan es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al 39 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Real augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Karl Schausten es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Nathan Benjamin Bass de Real l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 55 de partit.
  • 184 Minuto 60 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Real per augmentar la diferència al marcador a 1 - 4 al minut 60. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Kane Perdue. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ferdi Mutlukan.