Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730626371

Amistoso 730626371 Información oficial sobre el partido 730626371 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

D.A.R.L. Alineación oficial del equipo 'D.A.R.L.' en el partido 6 - 1 Cachoperrillos Alineación oficial del equipo 'Cachoperrillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
D.A.R.L. Alineación oficial del equipo 'D.A.R.L.' en el partido 5 - 0 Cachoperrillos Alineación oficial del equipo 'Cachoperrillos' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

D.A.R.L.

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Passats 10 minuts, Ralf Nürnberg, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. D.A.R.L. es posava per davant!
  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Kari Hartzell arribés a peus de Ralf Nürnberg, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a D.A.R.L. el 2 - 0.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): En Ralf Nürnberg de D.A.R.L. va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): D.A.R.L. va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Hendrik Willizkat va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Kari Hartzell va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 66 minuts, el tirador de faltes del D.A.R.L. va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Vasilije Milaković, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 6 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Luigi Trangoni va estar a punt de sentenciar el partit al minut 24, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El jugador local Luigi Trangoni per poc que no incrementa el marcador al minut 77. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mels Bijnevelt va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Cachoperrillos

Goles Goles

  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): Krystian Michalik va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Cachoperrillos i marcant el 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Sabino Pedrosa va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 254 Minuto 85 (Ocasión de penalti): Al minut 85 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de Cachoperrillos, però Eddo Cubello no va aconseguir transformar-lo en gol.