Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730626359

Amistoso (Int.) 730626359 Información oficial sobre el partido 730626359 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Silver Cádiz FC Alineación oficial del equipo 'Silver Cádiz FC' en el partido 1 - 3 FC Mimo Landshut Alineación oficial del equipo 'FC Mimo Landshut' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Silver Cádiz FC Alineación oficial del equipo 'Silver Cádiz FC' en el partido 1 - 1 FC Mimo Landshut Alineación oficial del equipo 'FC Mimo Landshut' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,7 % 33,2 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Silver Cádiz FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Silver va reduir el marcador al minut 89 a 1 - 3 quan Ignacio De Haro va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Pablo Guignard de Silver es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Mimo Landshut

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): En Dan-Ioan Berevoescu donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 42 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al 44 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Landshut augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Cristoph Lachmuth es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, Cristoph Lachmuth va augmentar l'avantatge de Landshut a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Cristoph Lachmuth va estar a punt de posar per davant a Landshut amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Epifanio Dans va impedir un gol cantat.
  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jochen Krapp va fer una magnífica centrada, però la rematada de Claus Juergen Coeln va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Claus Juergen Coeln. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.