Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730626336

Amistoso (Int.) 730626336 Información oficial sobre el partido 730626336 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

UE Baix Girona Alineación oficial del equipo 'UE Baix Girona' en el partido 3 - 1 Majorna IK Alineación oficial del equipo 'Majorna IK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
UE Baix Girona Alineación oficial del equipo 'UE Baix Girona' en el partido 5 - 0 Majorna IK Alineación oficial del equipo 'Majorna IK' en el partido
Tiene mala suerte 4.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Baix Girona

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador Dan Negescu de Girona, després de 8 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Girona contenien la respiració mentre en Dan Negescu s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Girona. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Quintino Bernardo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ingvald Sjöbrant no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alain Trochu estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 230 Minuto 16 (Ocasión de falta): Al minut 16, Drago Goodey gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Miroslav Trčálek va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Girona se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 234 Minuto 49 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Drago Goodey va fallar un penal al minut 49.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Dan Negescu una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 66, però una magnífica aturada de Frank Friberg va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jacek Domaniecki va estar a punt de sentenciar el partit al minut 69, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Quintino Bernardo de Girona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Majorna IK

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Als 30 minuts de partit, Rolf Wistål de Majorna va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Miroslav Trčálek haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Majorna al minut 35.
  • 240 Minuto 70 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Majorna sortien al contraatac. La falta llançada per Toralf Hartquist va sortir força alta sense massa perill.