Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730625850

Amistoso 730625850 Información oficial sobre el partido 730625850 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

La perortika Alineación oficial del equipo 'La perortika' en el partido 0 - 2 Les Kanikes Alineación oficial del equipo 'Les Kanikes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La perortika Alineación oficial del equipo 'La perortika' en el partido 1 - 3 Les Kanikes Alineación oficial del equipo 'Les Kanikes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,7 % 0,7 % 88,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La perortika

Les Kanikes

Goles Goles

  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Kanikes prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Abdelhalim Jabrane.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Reyes García Arrafán, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jesús Gorocín ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 274 Minuto 67 (Ocasión de penalti): Al minut 67, Bartolomé Pessarrodona de Kanikes va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 216 Minuto 79 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 79 en Jesús Gorocín ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Samuel Elkjær el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Samuel Elkjær va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Kanikes la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Jesús Gorocín de Kanikes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.