Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730625113

Amistoso (Int.) 730625113 Información oficial sobre el partido 730625113 en Hattrick

13.03.2024 17:55:00

Świetliki Zarajec Alineación oficial del equipo 'Świetliki Zarajec' en el partido 1 - 2 Nuevo Getafe Alineación oficial del equipo 'Nuevo Getafe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Świetliki Zarajec Alineación oficial del equipo 'Świetliki Zarajec' en el partido 1 - 3 Nuevo Getafe Alineación oficial del equipo 'Nuevo Getafe' en el partido
Tiene un resultado normal 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Świetliki Zarajec

Goles Goles

  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Rudolf Garwol arribés a peus de Fryderyk Szymiec, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Zarajec el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Zarajec sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sergio Masó, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jozef Vavrovský es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Nuevo Getafe

Goles Goles

  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): En Sergio Soto Barón donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 43 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 81 de partit va donar a Getafe l'avantatge per 0 - 2. Sergio Soto Barón en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Sergio Soto Barón, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 4 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Jairo Hellal va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rafa Basualdo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Es duien 39 minuts de partit jugats quan Jairo Hellal va estar a punt de posar per davant a Getafe amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rafa Basualdo va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sergio Soto Barón després de 73 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rafa Basualdo va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Rafa Basualdo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de César Bayón Mohino, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.