Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730624079

Amistoso (Int., RC) 730624079 Información oficial sobre el partido 730624079 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Minnesota Squirrels Alineación oficial del equipo 'Minnesota Squirrels' en el partido 5 - 1 PFC Aloha 2022 Alineación oficial del equipo 'PFC Aloha 2022' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Minnesota Squirrels Alineación oficial del equipo 'Minnesota Squirrels' en el partido 5 - 2 PFC Aloha 2022 Alineación oficial del equipo 'PFC Aloha 2022' en el partido
Tiene un resultado normal 5.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,1 % 1,9 % 15,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Minnesota Squirrels

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 24 gràcies a la jugada de Ian Barker, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Ian Barker de Squirrels va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 35, Ian Barker va pentinar un córner cap al segon pal que Reinold Kukk va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Squirrels va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ian Barker progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dídac Rañé va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Squirrels van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Gerrit Raberger, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gerrit Raberger. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Squirrels a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Reinold Kukk va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Ian Barker, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Al minut 34, Diego Ramiro Gómez de Squirrels va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

PFC Aloha 2022

Goles Goles

  • 153 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors de Aloha no defallien en cap moment. Producte d'això, en Kostadin Chaev va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Biser Ralyakov quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 251 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Biser Ralyakov va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Utxin Munditibarrementeria no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Angel Trifonov de Aloha amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.