Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730622813

Amistoso 730622813 Información oficial sobre el partido 730622813 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

La Cantina F.C. Alineación oficial del equipo 'La Cantina F.C.' en el partido 2 - 1 BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Cantina F.C. Alineación oficial del equipo 'La Cantina F.C.' en el partido 2 - 1 BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido
Tiene un resultado normal 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Cantina F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els jugadors del Cantina amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 78, deixant José Cegama en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 els aficionats van embogir quan en Răzvan-Andrei Măndoiu va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Cantina.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Răzvan-Andrei Măndoiu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Cantina va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Josu Arrue en un 1 contra 1 amb el porter Alberto Olivares, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 219 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Roi Outeiral va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Pontus Magnusson, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 es va veure una gran oportunitat per a Cantina per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José Luis Esteva, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Josu Arrue va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però José Luis Esteva va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Roi Outeiral de Cantina va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

BestiasPardas FT

Goles Goles

  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ciro Nateiro va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 42 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Toño Cariño va ser clau en la jugada d'atac de BestiasPardas al minut 42, quan ell mateix va fer una passada brutal a Francisco Portillo, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de BestiasPardas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Acorán Villarén, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Toño Cariño de BestiasPardas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Toño Cariño va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.