Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730622244

Amistoso (Int.) 730622244 Información oficial sobre el partido 730622244 en Hattrick

13.03.2024 09:45:00

Á.SZ.E.M. RC Alineación oficial del equipo 'Á.SZ.E.M. RC' en el partido 3 - 2 Sporting Gretha Alineación oficial del equipo 'Sporting Gretha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Á.SZ.E.M. RC Alineación oficial del equipo 'Á.SZ.E.M. RC' en el partido 6 - 1 Sporting Gretha Alineación oficial del equipo 'Sporting Gretha' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Á.SZ.E.M. RC

Goles Goles

  • 103 Minuto 57 (Gol por la derecha): Passava el minut 57 del matx, quan l'atent Marcin Wasiukiewicz va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 114 Minuto 75 (Gol de penalti): Al minut 75, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Vlastimil Waloszek no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.
  • 123 Minuto 90 (Gol por la derecha): Passats 90 minuts, Marcin Wasiukiewicz, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Á.SZ.E.M. es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en Inocencio Raga va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Á.SZ.E.M..
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Á.SZ.E.M. a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Attila Faragó va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sporting. La jugada d'estratègia del Á.SZ.E.M. per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Inocencio Raga va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 210 Minuto 41 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Vlastimil Waloszek quasi empata el partit per a Á.SZ.E.M., si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Valentino Andreani va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nikita Yalyshev de Á.SZ.E.M. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Javier Horna de Á.SZ.E.M. es va guanyar la targeta groga merescudament.

Sporting Gretha

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Sporting va ser finalitzada des de l'esquerra per Pedri Bonilla al minut 25. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 119 Minuto 48 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Sporting va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Leonard Schutter va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Daniel Germán Favaloro de Sporting, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Cem Barut va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Omar Bin-Yousif.