Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730619435

Amistoso (Int., RC) 730619435 Información oficial sobre el partido 730619435 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Chungueles c.f. Alineación oficial del equipo 'Chungueles c.f.' en el partido 2 - 1 Fortuna Jammertal Alineación oficial del equipo 'Fortuna Jammertal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chungueles c.f. Alineación oficial del equipo 'Chungueles c.f.' en el partido 2 - 2 Fortuna Jammertal Alineación oficial del equipo 'Fortuna Jammertal' en el partido
Tiene un resultado normal 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,5 % 24,7 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chungueles c.f.

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Jammertal. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Javier De Caldas la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Chungueles es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 30.
  • 124 Minuto 51 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 51 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Nichita Nacu llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Leon Sawatzki! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gaietà Borredà estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Leon Sawatzki, als 17 minuts, va fallar per ben poc.
  • 219 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Leon Sawatzki va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Nichita Nacu, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Fortuna Jammertal

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Jure Marusović per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Jammertal va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Günther Markus Wallbrunn va quedar-se sol davant el porter Giuseppe Sicari, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Damir Sardelić va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 78 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jure Marusović va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Tjalf Billes de Jammertal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Günther Markus Wallbrunn.