Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730618861

Amistoso (Int.) 730618861 Información oficial sobre el partido 730618861 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Villafria Cosmos Alineación oficial del equipo 'Villafria Cosmos' en el partido 3 - 4 Reggaemen Alineación oficial del equipo 'Reggaemen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Villafria Cosmos Alineación oficial del equipo 'Villafria Cosmos' en el partido 4 - 1 Reggaemen Alineación oficial del equipo 'Reggaemen' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villafria Cosmos

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Marzal Donado la va rematar Guillermo Echecón amb una magnífica volea que va fer pujar per a Villafria el 1 - 1.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Daniel Biosca va donar a Villafria un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): Després de 69 minuts de partit, Ignacio Merino igualava per Villafria en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Rubén Pardo Otero hauria d'haver estat gol al minut 65 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Reggaemen

Goles Goles

  • 174 Minuto 34 (Gol de penalti): Quan passaven 34 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Reggaemen. En Neil Leece va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Jozef Hlafka que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 58 (Gol por el centro): Amb 58 minuts jugats, Alejandro Gil Pérez de Reggaemen va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Neil Leece que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Reggaemen.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Reggaemen van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Douglas Fonseca va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Siavash Monajjem va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jair López, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Reggaemen van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Vlaho Čupić, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vasile-Adrian Ciorică de Reggaemen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.