Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730618677

Amistoso 730618677 Información oficial sobre el partido 730618677 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

F.C.Huesham Alineación oficial del equipo 'F.C.Huesham' en el partido 3 - 3 F.C. Snob Alineación oficial del equipo 'F.C. Snob' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C.Huesham Alineación oficial del equipo 'F.C.Huesham' en el partido 3 - 1 F.C. Snob Alineación oficial del equipo 'F.C. Snob' en el partido
Tiene un resultado normal 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Huesham

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 6 gràcies a la jugada de Timmy Demanet, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 101 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Gergő Rágyánszki es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 111 Minuto 59 (Gol por el centro): Gergő Rágyánszki s'emportà una gran ovació del públic local al minut 59, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El jugador de F.C.Huesham Aaron Fabre quasi va assolir l'empat al minut 38 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 210 Minuto 57 (Ocasión de falta): Charles Flöge va llançar una falta directa al minut 57 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 209 Minuto 60 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Adri Barjau va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Slim Jarvis. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 67 per blocar una centrada d'en Mendiño Breixas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de F.C.Huesham.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Timmy Demanet va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gergő Rágyánszki de F.C.Huesham va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.C. Snob

Goles Goles

  • 162 Minuto 16 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 16, quan Slim Jarvis va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 20 minuts, el tirador de faltes del F.C. va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Diego Girón, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 36 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de F.C.. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Diego Girón xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Yorgi Efza que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.