Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730616447

Amistoso 730616447 Información oficial sobre el partido 730616447 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

CF Trimendus Alineación oficial del equipo 'CF Trimendus' en el partido 2 - 0 CdMan Legend Alineación oficial del equipo 'CdMan Legend' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CF Trimendus Alineación oficial del equipo 'CF Trimendus' en el partido 4 - 1 CdMan Legend Alineación oficial del equipo 'CdMan Legend' en el partido
Tiene mala suerte 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Trimendus

Goles Goles

  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Trimendus s'avançava al marcador al minut 84, després d'un rebot que va caçar en Rubén Tanoira per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Trimendus i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 89 minuts de joc. Mentre en Sławomir Koralewski el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Sławomir Koralewski arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Mauro Carratalá va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Trimendus se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sławomir Koralewski va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El Trimendus ho intentava per la dreta per mitjà de Michel Eibl, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

CdMan Legend

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): Francisco Rueda Marín va xutar magistralment una falta al minut 19 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Legend que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Raül Berch, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Jordi Josep Poquet va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 82, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jon Ander Uberetagoiena va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Janosch Morgenstern de Legend es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joseba Josu Landazabal de Legend va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.