Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730614982

Amistoso 730614982 Información oficial sobre el partido 730614982 en Hattrick

12.03.2024 19:05:00

ORACLEZ_CITY Alineación oficial del equipo 'ORACLEZ_CITY' en el partido 8 - 0 S.giorgio a cremano Alineación oficial del equipo 'S.giorgio a cremano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ORACLEZ_CITY Alineación oficial del equipo 'ORACLEZ_CITY' en el partido 5 - 0 S.giorgio a cremano Alineación oficial del equipo 'S.giorgio a cremano' en el partido
Tiene bastante suerte 4.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ORACLEZ_CITY

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Nello Cucurullo, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): En Mauro Girardi va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de ORACLEZ_CITY a 3 - 0. Boleslav Vovk va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, ORACLEZ_CITY va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Nello Cucurullo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Astolfo Segale va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de ORACLEZ_CITY, Ferdinando Ciotti, que va marcar, sense saber com, el 5 - 0.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Vito Ala es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 190 Minuto 82 (Gol de falta): En Boleslav Vovk va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 7-0.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Nello Cucurullo de ORACLEZ_CITY va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 8 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): El ORACLEZ_CITY ho intentava per la dreta per mitjà de Astolfo Segale, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Ottorino Carli de ORACLEZ_CITY gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julian Frick de ORACLEZ_CITY va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

S.giorgio a cremano

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gaetano Santini de S.giorgio va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Nicola Filacchione que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Marco Meppo de S.giorgio va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.