Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730614730

Amistoso (Int.) 730614730 Información oficial sobre el partido 730614730 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Incompetentes Alineación oficial del equipo 'Incompetentes' en el partido 7 - 0 FC IHALA Alineación oficial del equipo 'FC IHALA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Incompetentes Alineación oficial del equipo 'Incompetentes' en el partido 9 - 0 FC IHALA Alineación oficial del equipo 'FC IHALA' en el partido
Tiene mala suerte 9.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Incompetentes

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Lukáš Šidlo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Incompetentes.
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Incompetentes a 2 - 0. Yalçın Erbey va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Stanisław Hardej, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Incompetentes.
  • 115 Minuto 34 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Yalçın Erbey de Incompetentes va fer un bon esprint per escapar-se de Joonas Borg i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 4 - 0. Tot un espectacle!
  • 130 Minuto 35 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Stanisław Hardej va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 35 el resultat passava a ser de 5 - 0.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57, Incompetentes va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Lukáš Šidlo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Lukáš Šidlo de Incompetentes va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Leon Yannick Micheelsen va estar a punt de sentenciar el partit al minut 7, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Incompetentes ho intentava per la dreta per mitjà de Lukáš Šidlo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Incompetentes van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Leon Yannick Micheelsen, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lukáš Šidlo de Incompetentes va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thabit Shraideh de Incompetentes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Thabit Shraideh de Incompetentes per doble groga al minut 84.

FC IHALA