Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730613468

Amistoso (Int.) 730613468 Información oficial sobre el partido 730613468 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido 0 - 3 Break Off Legs F. C. Alineación oficial del equipo 'Break Off Legs F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido 0 - 2 Break Off Legs F. C. Alineación oficial del equipo 'Break Off Legs F. C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cremoso Team

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 33 (Ocasión tiro lejano): Al minut 33 un refús amb el peu d'en Michael Simbeni va anar a parar als peus del Marc Lucendo que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marc Lucendo de Cremoso va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Marc Lucendo de Cremoso per doble groga al minut 85.

Break Off Legs F. C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, Rino Duraccio va pentinar un córner cap al segon pal que Cristian Di Brandimarte va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Rino Duraccio va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 180 Minuto 89 (Gol de falta): Passaven 89 minuts quan en Bruno Cotecchia va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Corrado Patella després de 31 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Aitor Fernández Linares va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 de partit, Cristian Di Brandimarte va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, el Break va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Angelo Botti s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després de 86 minuts, Adriano Cappellieri va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Aitor Fernández Linares va estar atent i va desviar la pilota a córner.