Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730613349

Amistoso 730613349 Información oficial sobre el partido 730613349 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

steaua eh minerá!! Alineación oficial del equipo 'steaua eh minerá!!' en el partido 2 - 6 Hammerville FC Alineación oficial del equipo 'Hammerville FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
steaua eh minerá!! Alineación oficial del equipo 'steaua eh minerá!!' en el partido 2 - 5 Hammerville FC Alineación oficial del equipo 'Hammerville FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,2 % 0,4 % 91,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

steaua eh minerá!!

Goles Goles

  • 101 Minuto 22 (Gol por el centro): El minerá!! no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Dariusz Malej es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 135 Minuto 55 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Martín Agüero va marcar el 2 - 4 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Kornelis Brobbel no oblidarà el que li va passar durant el minut 66. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Kornelis Brobbel va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Hammerville FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 2 (Gol de falta): Hammerville va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Abel Moreno Torre.
  • 182 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 13 de partit va donar a Hammerville l'avantatge per 0 - 2. István Miske en va ser l'anotador.
  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 23, el Hammerville va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gabriel Lihaj, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 3.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sieciech Liberacki, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Abel Moreno Torre va augmentar l'avantatge de Hammerville a 2 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, els visitants es van col·locar 2 - 6 per sobre quan István Miske va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24 Erlwin Schmelz va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de István Miske, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, Paulo Egídio Brancalion va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Erlwin Schmelz va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del minerá!!. La jugada d'estratègia del Hammerville per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Paulo Egídio Brancalion va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bertrand Monchy de Hammerville la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): István Miske de Hammerville es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.