Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730613305

Amistoso (Int., RC) 730613305 Información oficial sobre el partido 730613305 en Hattrick

12.03.2024 20:15:00

ODY LIMASSOL FC Alineación oficial del equipo 'ODY LIMASSOL FC' en el partido 0 - 2 superbueno Alineación oficial del equipo 'superbueno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ODY LIMASSOL FC Alineación oficial del equipo 'ODY LIMASSOL FC' en el partido 2 - 0 superbueno Alineación oficial del equipo 'superbueno' en el partido
Tiene mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ODY LIMASSOL FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18, Vasilios Andonas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El ODYFC va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Vasilios Andonas la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 el ODYFC va posar setge sobre la defensa central visitant però en Mürşit Toygar no va estar gens encertat.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Vasilios Andonas va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 89 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

superbueno

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 35, el superbueno va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Rafael Verga, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Maruny Zuleta, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Henoc Padrós de superbueno va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lázaro Zamora de superbueno la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marian Gari de superbueno va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.