Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730612900

Amistoso (Int., RC) 730612900 Información oficial sobre el partido 730612900 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido 2 - 3 Benoben United Alineación oficial del equipo 'Benoben United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido 2 - 5 Benoben United Alineación oficial del equipo 'Benoben United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D.Comovaeso

Goles Goles

  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Jesús Francisco Torre Palacio va acabar en una passada genial cap al jugador de Comovaeso Pablo Carranes, que va marcar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, Comovaeso va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Nyi Sithu, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 59 per blocar una centrada d'en Jere Ingström va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Comovaeso.

Benoben United

Goles Goles

  • 152 Minuto 41 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Daniele Gfeller va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 41 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 163 Minuto 50 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 50. L'anotador per Ben United va ser Benedek Horti, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Virgilio Bevione va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Symon Boode al minut 44 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Benedek Horti que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pirmin Häfliger de Ben United va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.