Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730612626

Amistoso 730612626 Información oficial sobre el partido 730612626 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

CF Vila del Pingüí Alineación oficial del equipo 'CF Vila del Pingüí' en el partido 4 - 1 Shaloris Team new generation Alineación oficial del equipo 'Shaloris Team new generation' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
CF Vila del Pingüí Alineación oficial del equipo 'CF Vila del Pingüí' en el partido 5 - 2 Shaloris Team new generation Alineación oficial del equipo 'Shaloris Team new generation' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,3 % 0,9 % 11,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Vila del Pingüí

Goles Goles

  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Santi Chico va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 41.
  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): CFVILA, atacant per l'esquerra al minut 51, va aprofitar el magnífic llançament de Miguel Ángel Dolz per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Arnau Almogàver va incrementar l'avantatge de CFVILA amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Armando Infantas de CFVILA va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): Arnau Almogàver hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Krum Trifonov havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 289 Minuto 30 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Arnau Almogàver per la seva rapidesa. Al minut 30 va intentar marxar per velocitat d'en Fernando Laguna Zabia, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Krum Trifonov va estar a punt de marcar al minut 31 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Armando Infantas de CFVILA es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

Shaloris Team new generation

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Francesco Barbara va treure un córner llarg cap al segon pal que en Kazem Haji Molaei, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Stjepan Smiljanić. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.