Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730612621

Amistoso (Int., RC) 730612621 Información oficial sobre el partido 730612621 en Hattrick

12.03.2024 19:20:00

Arsenal Bet Alineación oficial del equipo 'Arsenal Bet' en el partido 2 - 5 Matracas F.C. Alineación oficial del equipo 'Matracas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Arsenal Bet Alineación oficial del equipo 'Arsenal Bet' en el partido 4 - 6 Matracas F.C. Alineación oficial del equipo 'Matracas F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,4 % 16,6 % 58,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arsenal Bet

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 15 minuts, el tirador de faltes del Arsenal va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Massimiliano Marfè, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 103 Minuto 89 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Arsenal per la dreta va donar com a resultat un gol de Saro Bauchiero al minut 89 que reduïa la distància a 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 el Arsenal va posar setge sobre la defensa central visitant però en Mario Locca no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mario Locca de Arsenal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aldo Agani de Arsenal va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Matracas F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): En Bertalan Mányi donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 3 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Max Gerner va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 105 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Bertalan Mányi rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Dragoş Merişescu, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 3 a l'estadi!
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Pierpaolo Favari va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Richard Fyfe va augmentar l'avantatge de Matracas a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, el Matracas va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Bertalan Mányi s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 280 Minuto 32 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 32 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Olgun Çevik es va quedar sol davant del porter, al minut 66. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Richard Fyfe, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 69 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Matracas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.