Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730612528

Amistoso (RC) 730612528 Información oficial sobre el partido 730612528 en Hattrick

13.03.2024 12:20:00

Blas de Lezo Alineación oficial del equipo 'Blas de Lezo' en el partido 2 - 3 new bielas fc Alineación oficial del equipo 'new bielas fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Blas de Lezo Alineación oficial del equipo 'Blas de Lezo' en el partido 2 - 1 new bielas fc Alineación oficial del equipo 'new bielas fc' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blas de Lezo

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Meteri Leonisena va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Lezo empatava el partit, 1 a 1, al minut 38.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Corria el minut 39 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Juan La Fuente, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Giangiacomo Pennacchietti es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 220 Minuto 78 (Ocasión de falta): En Juan La Fuente es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Jani Tulkki de Lezo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

new bielas fc

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Rami Najeeb quedar desmarcat i marcar per a bielas al minut 26. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Aart ten Rouwelaar que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 117 Minuto 112 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Zoltán Szakadáti, que quasi sense aire va regalar la pilota a Pedro Echeberría de bielas, que, amb energies de reserva, va fer el 2 - 3. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): El bielas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 37, però en Rubén Puig va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): bielas van sortir al contraatac al minut 51, però José Ricardo Torroba va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 97 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 97 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Antonio Varela, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 281 Minuto 116 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Antonio Varela després de 116 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Otakar Jurášek va poder desviar-lo a córner.