Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730611971

Amistoso (Int.) 730611971 Información oficial sobre el partido 730611971 en Hattrick

13.03.2024 17:55:00

FC KOMOROWICE Alineación oficial del equipo 'FC KOMOROWICE' en el partido 1 - 4 Nottingam Prisa Alineación oficial del equipo 'Nottingam Prisa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC KOMOROWICE Alineación oficial del equipo 'FC KOMOROWICE' en el partido 0 - 5 Nottingam Prisa Alineación oficial del equipo 'Nottingam Prisa' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC KOMOROWICE

Goles Goles

  • 104 Minuto 36 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Komorowice al minut 36. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Kamil Suchodoła va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 17 (Ocasión evento especial): En Konrad Syta, al minut 17 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Rosario Barrea el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Komorowice van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 33, però Konrad Syta va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Komorowice sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Albert Wrosz, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 44 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Nottingam Prisa

Goles Goles

  • 170 Minuto 10 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Jesús Bariaguet al minut 10 va permetre a Nottingam prendre avantatge per 0 - 1.
  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Nottingam van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Romeo Orozco León va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Ignacio Civerio va augmentar l'avantatge de Nottingam a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, un xut de Clodomiro Raïch des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ignacio Civerio va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 43 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Jesús Bariaguet al minut 43.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Romeo Orozco León després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Bogdan Zwierz va poder desviar-lo a córner.
  • 289 Minuto 84 (Ocasión evento especial): En Ignacio Civerio va fer una ràpida incursió al minut 84, però en Albert Wrosz no va tenir cap problema per aturar-lo.