Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730610365

Amistoso (Int.) 730610365 Información oficial sobre el partido 730610365 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido 1 - 3 Tuna FK Alineación oficial del equipo 'Tuna FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido 0 - 3 Tuna FK Alineación oficial del equipo 'Tuna FK' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Instinto Animal

Goles Goles

  • 102 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Animales va reduir el marcador al minut 63 a 1 - 2 quan Bernardo Maia va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 56 (Ocasión de falta): Nolan Dacheux va xutar una falta al minut 56 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Tuna FK

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Tuna va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 34. John Hyén va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 42 de partit va donar a Tuna l'avantatge per 0 - 2. Linus Persson en va ser l'anotador.
  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Bert-Inge Börjesson va treure un córner llarg cap al segon pal que en Johan Vinterdahl, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Tuna van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 23, però Linus Persson va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Patrik Gott de Tuna, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en John Hyén va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): Heribert Schönenberger quasi marca en una jugada assajada de córner que John Hyén havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Heribert Schönenberger va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 44, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alfred Svensson es va quedar sol davant del porter, al minut 82. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Patrik Gott, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Tuna va quedar sense poder incrementar el seu marcador.