Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730610017

Amistoso 730610017 Información oficial sobre el partido 730610017 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

Es Pilari Cf Alineación oficial del equipo 'Es Pilari Cf' en el partido 1 - 3 Tartessos CF Alineación oficial del equipo 'Tartessos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Es Pilari Cf Alineación oficial del equipo 'Es Pilari Cf' en el partido 1 - 8 Tartessos CF Alineación oficial del equipo 'Tartessos CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Es Pilari Cf

Goles Goles

  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, Xaver Glenz va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Pilari per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Francisco López va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Benito Rhyner va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tartessos CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Tartessos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Sebastián Ferraz.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 78, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Juan Bautista Mundo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alessandro Wedekind va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Francisco Guendulain, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 21 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, un refús desafortunat de Francisco Rubio Góngora, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ignacio Capiáin no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan Alessandro Wedekind va estar a punt de posar per davant a Tartessos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Francisco Rubio Góngora va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alessandro Wedekind de Tartessos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.