Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730608931

Amistoso 730608931 Información oficial sobre el partido 730608931 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

2PIR Alineación oficial del equipo '2PIR' en el partido 2 - 1 KILLER BLUES Alineación oficial del equipo 'KILLER BLUES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
2PIR Alineación oficial del equipo '2PIR' en el partido 2 - 1 KILLER BLUES Alineación oficial del equipo 'KILLER BLUES' en el partido
Tiene un resultado normal 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

2PIR

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): En Matthias Scherbeck entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al 2PIR, un peu providencial d'en Leon Wolfsberger va situar el 1-0 al panell digital.
  • 123 Minuto 53 (Gol por la derecha): 2PIR s'avançava al marcador al minut 53, després d'un rebot que va caçar en Leon Wolfsberger per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 15 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Klaids Vainšteins va enviar un xut des de 40 metres al minut 15, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Sleiman Fakhr-al-Din va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de 2PIR se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Leon Wolfsberger va estar a punt d'avançar els locals al minut 52 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Matthias Scherbeck es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

KILLER BLUES

Goles Goles

  • 164 Minuto 37 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 37 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de KILLER. Ville Martinson el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Diego Osorio Chacón era fer passades de llarga distància. Al minut 36 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Rui Cláudio Vieira però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 262 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60 Grigoriy Mataev va xutar a porteria des de la banda esquerra, però José María Zalaya va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.