Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730608656

Amistoso (Int., RC) 730608656 Información oficial sobre el partido 730608656 en Hattrick

13.03.2024 22:25:00

Start Again Alineación oficial del equipo 'Start Again' en el partido 0 - 1 U.S. Agropoli 1921 Alineación oficial del equipo 'U.S. Agropoli 1921' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Start Again Alineación oficial del equipo 'Start Again' en el partido 0 - 1 U.S. Agropoli 1921 Alineación oficial del equipo 'U.S. Agropoli 1921' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Start Again

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Start van sortir al contraatac amb encert al minut 33, però Ergilio Arias no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Start va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Boy Römmer va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Prince Lai va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Start se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Randall Damasco! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): Start van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 82 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Ruensley Rifaela no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rigino Serefina.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roderick Whiteman de Start la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

U.S. Agropoli 1921

Goles Goles

  • 173 Minuto 98 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 98, quan Joan Francesc Llorens va posar els visitants Agropoli per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Agropoli que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Joan Francesc Llorens, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Brian Erenavula ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Cándido Planás estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Brian Erenavula, als 44 minuts, va fallar per ben poc.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Agropoli va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 44, quan Joan Francesc Llorens va quedar-se sol davant el porter Luis Lam, però aquest va poder aturar el xut.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Cándido Planás va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Brian Erenavula va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 285 Minuto 99 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Agropoli van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Cándido Planás, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Patrick Chery de Agropoli va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.