Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730608570

Amistoso 730608570 Información oficial sobre el partido 730608570 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

Atletico cipereño Alineación oficial del equipo 'Atletico cipereño' en el partido 4 - 1 El Cimbel Matutino Alineación oficial del equipo 'El Cimbel Matutino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atletico cipereño Alineación oficial del equipo 'Atletico cipereño' en el partido 4 - 1 El Cimbel Matutino Alineación oficial del equipo 'El Cimbel Matutino' en el partido
Tiene un resultado normal 4.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico cipereño

Goles Goles

  • 137 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 25 una excel·lent centrada de Zar Nay Zaw Lin va arribar a Peter Gruhne, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): Passats 56 minuts, Rafael Palafox Luna, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Atletico es posava per davant!
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rafael Palafox Luna va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): En Zar Nay Zaw Lin va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Florent Hoeninger la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Adrià 'Metronomo' Salavedra de Atletico va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sep Pracht de Atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Zar Nay Zaw Lin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

El Cimbel Matutino

Goles Goles

  • 108 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Atilano Rosendo és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Alejandro Navío perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Matutino va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Javier Juárez va desviar el xut final de Juan Pedro Azcona després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Matutino va estar a punt d'empatar al 35 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Josep Enric Gayà que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 237 Minuto 50 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Josep Enric Gayà va fer al minut 50 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Alejandro Navío, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 83 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Alejandro Navío amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.