Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730607733

Amistoso (Int., RC) 730607733 Información oficial sobre el partido 730607733 en Hattrick

13.03.2024 18:05:00

drewniane nogi Alineación oficial del equipo 'drewniane nogi' en el partido 1 - 0 Piltrafillass FC Alineación oficial del equipo 'Piltrafillass FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
drewniane nogi Alineación oficial del equipo 'drewniane nogi' en el partido 1 - 0 Piltrafillass FC Alineación oficial del equipo 'Piltrafillass FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

drewniane nogi

Goles Goles

  • 122 Minuto 99 (Gol por la izquierda): Els seguidors del drewniane contenien la respiració mentre en Khidyr Bayasal s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): drewniane va estar a punt de posar-se per davant al minut 53 però Levi Pimentel Silva va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 68 per blocar una centrada d'en 管 (Guan) 汉轩 (Hanxuan) va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de drewniane.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de drewniane va anar a parar a la dreta de l'atac on en Khidyr Bayasal, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Khidyr Bayasal va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Manu Sies de drewniane va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Piltrafillass FC

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Piltrafillass que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alessandro Sunis, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en David Anido va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en György Valastyán, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Piltrafillass van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mauro Tabuenca va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlos Martínez Naranjo de Piltrafillass es va guanyar la targeta groga merescudament.