Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730607648

Amistoso (Int.) 730607648 Información oficial sobre el partido 730607648 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

al zarka Alineación oficial del equipo 'al zarka' en el partido 4 - 3 Willem II Alineación oficial del equipo 'Willem II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
al zarka Alineación oficial del equipo 'al zarka' en el partido 7 - 1 Willem II Alineación oficial del equipo 'Willem II' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

al zarka

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Alejandro Muñoz Franco va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. zarka empatava el partit, 1 a 1, al minut 21.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 35, el zarka va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Atle Broberg, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.
  • 130 Minuto 36 (Gol de falta): Al minut 36 en Friðrik Hjálmtýsson va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alejandro Muñoz Franco es va introduir dins la defensa central al minut 56, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Matthé Habraken al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Evtim Radionov va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El zarka ho intentava per la dreta per mitjà de Evtim Radionov, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Friðrik Hjálmtýsson després que el jugador de zarka li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Atle Broberg es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Willem II

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): WII agafava avantatge al minut 12 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Pablo Rondeel amb mestria.
  • 151 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 els aficionats de WII van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Jean-Marc Hoogzaad va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Un mica després, Jurjen Betzema de WII va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Jurjen Betzema de WII va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.