Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730606872

Amistoso (Int.) 730606872 Información oficial sobre el partido 730606872 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Capgrossos Mataró Alineación oficial del equipo 'Capgrossos Mataró' en el partido 4 - 2 Sabener Alineación oficial del equipo 'Sabener' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Capgrossos Mataró Alineación oficial del equipo 'Capgrossos Mataró' en el partido 6 - 3 Sabener Alineación oficial del equipo 'Sabener' en el partido
Tiene mala suerte 6.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,2 % 1,3 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capgrossos Mataró

Goles Goles

  • 101 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22, Jaume Joandó es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 112 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Mataró equilibrava la balança al minut 49. En Nacho Gómez de Ontiveros, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 52 (Gol por la derecha): El jugador Nacho Gómez de Ontiveros de Mataró, després de 52 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Mataró va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alfredo Villalón des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a Mataró per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Amr Aghlal, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 208 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jaume Joandó de Mataró va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Amr Aghlal que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Amr Aghlal de Mataró va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Sabener

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador de Sabener 林 (Lin) 康平 (Kangping) va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 15 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en 晁 (Chao) 轩江 (Xuanjiang) de Sabener l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 18 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 53 (Ocasión por el centro): 袁 (Yuan) 泽楠 (Zenan) quasi aconsegueix empatar per Sabener al minut 53, però Maximiliano Fontava va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 253 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 91 en 霍 (Huo) 友德 (Youde) va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Maximiliano Fontava va impedir que reduïssin les diferències al marcador.