Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730606841

Amistoso (Int.) 730606841 Información oficial sobre el partido 730606841 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

can llong 2 Alineación oficial del equipo 'can llong 2' en el partido 0 - 3 Lok Schnuaz Alineación oficial del equipo 'Lok Schnuaz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
can llong 2 Alineación oficial del equipo 'can llong 2' en el partido 1 - 3 Lok Schnuaz Alineación oficial del equipo 'Lok Schnuaz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,4 % 1,1 % 86,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

can llong 2

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 73 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Sergi Alomar va rebre molts aplaudiments. Al minut 73 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jaime Zuloaga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jaime Zuloaga va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 50, Jorge Turpín de llong va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lok Schnuaz

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): Amb 40 minuts jugats, Konrad Quehenberger de Schnuaz va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al 42 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Schnuaz augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Heiko Göcker es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Claudio Zangrandi va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Johann Stickelberger va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Schnuaz que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 de partit, Melchior Brenneis va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del llong. La jugada d'estratègia del Schnuaz per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Johann Stickelberger va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bounama Coly de Schnuaz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.