Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730606605

Amistoso (Int.) 730606605 Información oficial sobre el partido 730606605 en Hattrick

12.03.2024 19:15:00

U.C.Germano Alineación oficial del equipo 'U.C.Germano' en el partido 3 - 1 pelotas F.C. Alineación oficial del equipo 'pelotas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
U.C.Germano Alineación oficial del equipo 'U.C.Germano' en el partido 6 - 0 pelotas F.C. Alineación oficial del equipo 'pelotas F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.C.Germano

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): U.C.Germano va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Tor Kippersund va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 119 Minuto 61 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Maurizio Sanguineti sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en James Mzindakaya que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Filippo Muti, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Passaven 26 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Maurizio Sanguineti va rematar alt.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Tor Kippersund, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Leo Trionfini es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

pelotas F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Ulrich Seehaus per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ulrich Seehaus quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stefanis Charatsoglou de pelotas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.