Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730605714

Amistoso (Int.) 730605714 Información oficial sobre el partido 730605714 en Hattrick

13.03.2024 15:20:00

Provenswag fc Alineación oficial del equipo 'Provenswag fc' en el partido 0 - 2 Atlètic premianenc Alineación oficial del equipo 'Atlètic premianenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Provenswag fc Alineación oficial del equipo 'Provenswag fc' en el partido 2 - 2 Atlètic premianenc Alineación oficial del equipo 'Atlètic premianenc' en el partido
Tiene mala suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,4 % 19,6 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Provenswag fc

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 15 (Ocasión evento especial rápido + pase): Cătălin Ghimpu va marxar per velocitat al minut 15 i va fer una passada de la mort a Pavle Bidžić, però aquest va fallar.
  • 203 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Provenswag va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Sadekh N'Dao va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Atlètic premianenc

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): Amb 33 minuts jugats, Vladislav Alipiev de Atlètic va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Josias Vieira va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 39, i va fer pujar el 0 - 2 per a Atlètic.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 24 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Atlètic va ser a punt de marcar al minut 24, quan el seu jugador Ananda Abeyaratne va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Josias Vieira, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 41 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Atlètic va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, el Atlètic va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Gero Dossou s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Jordi Sendra va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.