Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730605191

Amistoso 730605191 Información oficial sobre el partido 730605191 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

Dayis cf Alineación oficial del equipo 'Dayis cf' en el partido 1 - 6 DeNReLoaDeD Alineación oficial del equipo 'DeNReLoaDeD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Dayis cf Alineación oficial del equipo 'Dayis cf' en el partido 0 - 8 DeNReLoaDeD Alineación oficial del equipo 'DeNReLoaDeD' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dayis cf

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Sebastian Aretxondo sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Armand Taixé que, efectivament, va fer pujar el 1 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Dayis va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Armand Taixé ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Dayis van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 28, però Sebastian Aretxondo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

DeNReLoaDeD

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en João Martins Milheiro que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a DeNReLoaDeD.
  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Milan Harazim arribés a peus de Jordi Ipalategui, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a DeNReLoaDeD el 0 - 2.
  • 184 Minuto 30 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al DeNReLoaDeD per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 30. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Jordi Ipalategui. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 36 de partit va donar a DeNReLoaDeD l'avantatge per 1 - 4. Raimunde Paisal en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Eden Ongenae va aprofitar un error defensiu al minut 55, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a DeNReLoaDeD.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, João Martins Milheiro va augmentar l'avantatge de DeNReLoaDeD a 1 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Després de 27 minuts, Bohumír Antoš va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Fernando Barreiro va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 Fernando Barreiro va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Bohumír Antoš, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.